Edi

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka konfirmuar se do të marrë pjesë të enjten në Samitin e BE-së

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka konfirmuar se do të marrë pjesë të enjten në Samitin e BE-së, ai ka thënë se do të flasë për Ballkanin e Hapur ndër të tjera e po ashtu edhe për Bullgarinë, se si kjo e fundit po e mban peng Shqipërinë. “Do të marrë pjesë në takimin e Këshillit të BE-së. Nuk do të ketë shumë për të dëgjuar për ne, por do të kërkojmë të dëgjohemi për idenë e Komunitetit të Ri Politik Evropian të cilin e përkrahim, për Ballkanin e Hapur që shtynë para shpirtin e Evropës dhe grabitjen tonë nga Bullgaria që e shkatërron atë”, ka shkruar Edi Rama.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri: AAK-ja e shqetësuar me qasjen injoruese të BE-së ndaj Kosovës e trajtimin joserioz të kërkesës për lëvizje të lirë

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri ka folur për çështjen e mos liberalizimit …