Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti takon Komisionin Ekzekutiv për luftimin, monitorimin dhe reagimin ndaj COVID-19
Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti takon Komisionin Ekzekutiv për luftimin, monitorimin dhe reagimin ndaj COVID-19

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti takon Komisionin Ekzekutiv për luftimin, monitorimin dhe reagimin ndaj COVID-19

Komisioni Ekzekutiv për luftimin, monitorimin dhe reagimin ndaj COVID-19 do të mblidhet sot në orën 13:00. Në këtë takim do të marrë pjesë edhe kryeministri Avdullah Hoti, ndërsa pas këtij takimi, ai do të dalë në konferencë për media. “Kryeministri Avdullah Hoti, merr pjesë në takimin e Komisionit Ekzekutiv për luftimin, monitorimin dhe reagimin ndaj SarS CoV2 – COVID-19. Pas takimit do të ketë konferencë për media”, thuhet në njoftimin e ZKM-së.

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata “Miqtë e Amerikës”, shënon Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Shoqata “Miqtë e Amerikës”, shënon Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Me organizime simbolike, shoqata “Miqtë e Amerikës”, kanë shënuar Ditën e Pavarësisë së Shteteve të ...