driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj: Kosova është me fat që popullsinë e saj e ka të dominuar nga të rinjtë
Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj: Kosova është me fat që popullsinë e saj e ka të dominuar nga të rinjtë

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj: Kosova është me fat që popullsinë e saj e ka të dominuar nga të rinjtë

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka uruar të rinjtë e Kosovës, për Ditën Ndërkombëtare të Rinisë. Ai përmes një postimi ka thënë se të rinjtë e Kosovës sot më shumë se kurrë kanë mundësi të guxojnë, të kërkojnë e të ëndërrojnë. “Kosova është me fat që popullsinë e saj e ka të dominuar nga të rinjtë. Të rinjtë tanë sot më shumë se kurrë kanë mundësi të guxojnë, të kërkojnë e të ëndërrojnë. Ndonëse përballë kemi shumë sfida, Kosova është vend që ofron. Gjeneratat e reja, që janë shumë në numër e shumë ne ide, kanë krijuar modelin shembullor të të rinjve të arsimuar dhe energjik dhe që besojnë e promovojnë meritokraci dhe vlerë. Historikisht të rinjtë tanë ka kanë dalë në sfida dhe etapa të shtetndërtimit dhe tani Kosovës më shumë se kurrë i duhet kontributi i rinisë në fusha e procese të rëndësishme të vendit. Do të punojmë në vazhdimësi në bazë të politikave programore përkatëse që të krijojmë sa më shumë mundësi punësimi për ta. Kosovë, urime dita e rinisë”, ka shkruar kryeministri.

Kontrolloni gjithashtu

EURO

Punëtorët në Kosovë në shumë raste paguhen më pak se sa paga minimale, e cila është më e ultë në rajon

Punëtorët në Kosovë në shumë raste paguhen më pak se sa paga minimale, e cila ...