Kryeministri, Isa Mustafa, ka folur para deputetëve për të arriturat e Qeverisë dhe kundër mocionit

Kryeministri, Isa Mustafa, ka folur para deputetëve për të arriturat e Qeverisë dhe kundër mocionit

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, para ka paraqitur fjalën e tij para deputetëve ku ka arsyetuar punën e Qeverisë dhe është shprehur kundër mocionit për rrëzimin e Qeverisë  është larguar salla e Kuvendit të Kosovës, ku po pritet të votohet mocioni. Në fjalimin e mbajtur, Mustafa ka thënë se qeveria e udhëhequr nga ai, ka bërë një punë të mirë. Para deputetëve të Kuvendit të Kosovës, ai ka thënë se mocioni i mosbesimit, është një pamflet politik pa asnjë bazë argumentuese. “Është një tendencë që keqpërdorimet të cilat janë krijuar nga qeveritë e kaluara ti veshen kësaj qeverie. Kjo sjellje është e papranueshme. Përmes mocionit po tentohet destabilizimi i vendit dhe krijimi i vakuumit institucional e po ashtu fshehja e aferave të dëmshme politike”, ka thënë Mustafa.

Kontrolloni gjithashtu

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Charles Kupchan: Qeveria duhet të tërhiqet nga përpjekjet për instalimin e kryetarëve shqiptarë në komunat me shumicë serbe

Këshilltari  amerikan për Marrëdhënie me Jashtë, Çarls Kapçan, thotë se Qeveria e Kosovës duhet të …