Valdete Bajrami kërkoi të votohet mocioni për rrëzimin e Qeverisë së koalicionit PDK-LDK

Valdete Bajrami kërkoi të votohet mocioni për rrëzimin e Qeverisë së koalicionit PDK-LDK

Shefja e grupit parlamentar të Nismës për Kosovën, Valdete Bajrami, si inicuese e mocionit kundër Qeverisë së Kosovës ka kërkuar nga deputetët e Kuvendit që të votojnë për rrëzimin e Qeverisë. Ajo ka theksuar se e vetmja zgjidhje për të dalë nga kjo gjendje, janë zgjedhjet e parakohshme dhe demokratike.

Kontrolloni gjithashtu

Tajar Kağan Ataj: 100-vjetori i marrëdhënieve diplomatike Turqi-Shqipëri, shënon një periudhë e veçantë në mes të dyja vendeve

Tajar Kağan Ataj: 100-vjetori i marrëdhënieve diplomatike Turqi-Shqipëri, shënon një periudhë e veçantë në mes të dyja vendeve

Duke folur për Agjencinë Anadolu, ambasadori i Turqisp, në Tiranë, Tajar Kağan Ataj   vlerësoi marrëdhëniet, …