Fillimi / Lajmet / Kryeministri Kurti, i ka kërkuar Kuvendit të Kosovës, mbajtjen e një seance të jashtëzakonshme, më 15 janar, në orën 14:00
Albin Kurti: Kosova nuk ka çfarë të fsheh nga paslufta kemi qenë nën administrimin ndërkombëtarë

Kryeministri Kurti, i ka kërkuar Kuvendit të Kosovës, mbajtjen e një seance të jashtëzakonshme, më 15 janar, në orën 14:00

Kryeministri Albin Kurti, i ka kërkuar Kuvendit të Kosovës, mbajtjen e një seance të jashtëzakonshme, të shtunën, më 15 janar, në orën 14:00. Në njoftimin për media është thënë se në rend të ditës është diskutimi në lidhje me synimin e Serbisë për të mbajtur referendum kushtetues në territorin e Republikës së Kosovës. Ndërkohë Kuvendi i Kosovës ka konfirmuar se nesër do të mbahet seanca e jashtëzakonshme, pasi sot 14 janar, zyrtarë të Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar, Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Evropian, kanë thënë se me keqardhje kanë pranuar vendimin e Qeverisë së Kosovës për të mos e lejuar Organizatën për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, që të grumbullojë votat në Kosovë për referendumin në Serbi.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kurti: Me rikthimin në punë të bllokut B2 Kosova për çdo orë do t’i paguajë rreth 50 mijë euro import më pak

Kryeministri, Albin Kurti e ka vlerësuar lart rikthimin në funksion të bllokut B2. Ai ka ...