Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj merr pjesë në zbulimin e shtatorës se Shejh Myhedin Shehut
Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj merr pjesë në zbulimin e shtatorës se Shejh Myhedin Shehu

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj merr pjesë në zbulimin e shtatorës se Shejh Myhedin Shehut

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj ka marrë pjesë në Akademinë Përkujtimore dhe ka zbuluar shtatorën e atdhetarit, Shejh Myhedin Shehu. Me këtë rast, i pari i Qeverisë është shprehur se një ngjarje si kjo e bën krenar popullin shqiptar, pasi  sipas tij,  Shejh Myhedin Shehu kishte brumin e atdhetarit shqiptar. “Shejh Myhedin Shehu është pjesë e atdhetarëve, dijetarëve që historianët kanë me pas punë me të”, tha ai. Ndërkaq, kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi tha se  Shejh Myhedin Shehu do të përkujtohet gjithmonë si një hero dhe patriot shqiptar dhe ai është bërë kurban i lirisë së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Familjarët e viktimave të masakrës së Srebrenicës dorëzojnë padi kundër Holandës në Gjykatën e Strasburgut

Familjarët e viktimave të Srebrenicës dorëzojnë padi kundër Holandës në Gjykatën e Strasburgut

Familjarët e viktimave të masakrës së Srebrenicës e kanë dorëzuar një padi kundër Holandës në ...