Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Institucionet / Kryetari aktual i Vitisë, Sokol Haliti, është rizgjedhur edhe për një mandat kryetar i degës së LDK-së në Viti
Sokol Haliti

Kryetari aktual i Vitisë, Sokol Haliti, është rizgjedhur edhe për një mandat kryetar i degës së LDK-së në Viti

Sipas njoftimit nga LDK gjatë procesit të zgjedhjes së kryetarit ka pasur një interesim të madh të qytetarëve dhe anëtarësisë.“Sot, delegatët e Kuvendit zgjedhor të Degës së LDK-së në Viti edhe një mandat kanë rizgjedhur kryetar, Sokol Halitin.  Gjatë procesit ka pasur interesim të madh të qytetarëve dhe anëtarësisë. Kryetarit dhe Kryesisë, punë të mbarë”, uron LDK-ja.

Kontrolloni gjithashtu

Enver Hoxhaj thotë se prioriteti i PDK-së është që të shtrihet mësimi gjithëditor në të gjitha shkollat e Kosovës

Enver Hoxhaj thotë se prioriteti i PDK-së është që të shtrihet mësimi gjithëditor në të gjitha shkollat e Kosovës

Zëvendëskryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj ka thënë se prioriteti i PDK-së është që të shtrihet ...