KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Aliu ka pritur në zyrën e tij deputetin e landit të Hamburgut në Gjermani, z. Sami Musa

Kryetari Aliu ka pritur në zyrën e tij deputetin e landit të Hamburgut në Gjermani, z. Sami Musa

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka pritur në zyrën e tij, deputetin e landit të Hamburgut në Gjermani, z. Sami Musa, shoqëruar nga bashkatdhetari ynë z. Gani Nuha, me të cilët është biseduar për mundësitë e lidhjes së bashkëpunimit, shkëmbimit të përvojave e ideve në dobi të Ferizajt, duke qenë se deputeti Musa, ka rol aktiv e mjaft përfaqësues në zonën e Hamburgut, përmes së cilës synohet vënia e kontakteve të para të bashkëpunimit.

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E RAHOVECIT MIRATON BUXHETIN PËR VITIN 2022

Kuvendi Komunal në Rahovec mbajti mbledhjen e radhës, nën kryesimin e kryesuesit z.Afrim Dina dhe ...