MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kryetari Asllanaj, priti në takim Kryetaren e ShKA “Jehona Shqiptare”

Kryetari Asllanaj, priti në takim Kryetaren e ShKA “Jehona Shqiptare”

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Sali Asllanaj, priti në takim Kryetaren e Shoqatës Kulturore Artistike “Jehona Shqiptare” Znj.Zamira Korançe me të cilën bisedoj rreth bashkëpunimit mes Komunës së Suharekës dhe Shoqatës për manifestime kulturore dhe spektakle të ndryshme.

Kryetari Asllanaj falënderoj Kryetaren e shoqatës znj.Korançe për gatishmërinë e bashkëpunimit dhe interesimit që po tregon për Komunën e Suharekës.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë vazhdon me hapjen e përroskave, kanaleve dhe lumenjve

Komuna e Vitisë, po vazhdon të kujdesët për ruajtjen e tokave bujqësore por edhe të ...