Kryetari Asllanaj uron për ditën e Femrës – 8 Marsin

Kryetari i komunës së Suharekës uron të gjitha femrat me rastin e 8 marsit. Uroj që nënat tona dhe femrat në përgjithësi gjithmonë të jeni të lumtura, të kenë respekt dhe dashuri të pafund. Ju falënderoj shumë për dashurinë dhe sakrifice qe po bëni. Andaj, urime Festën dhe qofshi të bekuara gjithmonë, thuhet në urimin e kryetarit të komunës së Suharekës Sali Asllanaj.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan, filloi nata e parë e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen”

Në Deçan, filloi nata e parë e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi …