MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kryetari Begaj, priti në takim drejtorin regjional të policisë, kolonel Lumni Graishta

Kryetari Begaj, priti në takim drejtorin regjional të policisë, kolonel Lumni Graishta

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka pritur në një takim me karakter njoftues dhe pune, drejtorin e Drejtorisë Regjionale të Policisë-Gjakovë, kolonelin Lumni Graishta, nënkolonelin Arben Paçarizi, shef i sektorit të operativës në regjionin e Gjakovës dhe komandantin e stacionit policor në Malishevë, kapitenin Azem Krasniqi. Në këtë takim, kryetari Begaj e ka uruar për detyrën, drejtorin e Drejtorisë Rajonale të Policisë-Gjakovë, kolonelin Graishta, dhe i ka ofruar mbështetjen dhe bashkëpunimin e Komunës së Malishevës, në punën e Policisë së Kosovës. Nga ana tjetër edhe koloneli Graishta, e ka vlerësuar lartë bashkëpunimin me Komunën e Malishevës dhe me të gjitha institucionet tjera shtetërore, ndërsa duke folur për sigurinë, ai tha se “bazuar në raportet policore, Malisheva është vendi më i qetë jo vetëm në regjionin e Gjakovës”. Sipas tij, “kjo është meritë e qytetarëve, e pastaj edhe puna e policisë dhe të gjitha institucioneve tjera”. Kryetari Begaj dhe zyrtarët policor, kanë biseduar për rritjen e bashkëpunimit  në mes të dy institucioneve, me qëllimin e vetëm, të ruajtjes së sigurisë së përgjithshme, rendit dhe qetësisë publike.

Kontrolloni gjithashtu

Piraj: “Është hapur një portë e madhe për prodhimet e mishit dhe qumështit nga Kosova drejt BE-së”

Në gazetën zyrtare të  Bashkimit Evropian është publikuar vendimi për përfshirjen e Kosovës në listën ...