mbpzhr 2018
MIT
kek
Airport Adem Jashari
valamobile
Fillimi / Institucionet / Njazi Thaçi, së bashku me ekipin e KEK-ut mbollën tri pemë në oborrin e Termocentralit “Kosova A”

Njazi Thaçi, së bashku me ekipin e KEK-ut mbollën tri pemë në oborrin e Termocentralit “Kosova A”

Drejtori i KEK-ut Njazi Thaçi, së bashku me ekipin e Korporatës Energjetike të Kosovës, mbollën tri pemë në oborrin e Termocentralit “Kosova A” si dëshmi e përkushtimit për një Kosovë të pastër dhe të gjelbëruar. KEK-u në planin strategjik ka paraparë edhe krijimin e hapësirës më të madhe gjelbëruese në Kosovë. Ndërtimin e murit të gjelbër nga “Kosova A” deri të “Kosova B”. Në mbështetje të kauzës së shtimit të gjelbërimit në Kosovë drejtori Thaçi sfidoj:

Ministrin, Valdrin Lluka

Kryeshefin e ZRRE-së, Petrit Pepaj

Drejtorin e KESH-it, Benet Beci

Kryesuesin e Bordit të “Trepçës”, Ardian Syla

Nga KOSSID-i Visar Azemi si dhe

Udhëheqësin e Projektit “Repower” i financuar nga #USAID, Faruk Serdareviç.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për grante në bujqësi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim ...