KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti dhe Ministri Abdixhiku nënshkruajnë një dokument me të cilën Vitia do të përfitojë 500 mijë euro

Kryetari Haliti dhe Ministri Abdixhiku nënshkruajnë një dokument me të cilën Vitia do të përfitojë 500 mijë euro

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Lumir Abdixhiku, Ministër në detyrë i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Ambientit të Republikës së Kosovës kanë nënshkruar një marrëveshje për vazhdimin e fazës së dytë të bashkëpunimit në mes të këtyre dy institucioneve. Në fakt bëhet fjalë për fazën e dytë të bashkëpunimit në kuadër të projektit për rivitalizimin e shtratit të lumit “Morava e Binqës”, në të cilën do të parashihen edhe realizimi i shumë projekteve infrastrukturor. Më këtë rast kjo komunë do të përfitoj 500 mijë euro. Bëhet më dije se do të realizohet në faza edhe projekti i rrugës së Korbliqit por edhe asfaltimin i rrugës alternative në Stubëll të Epërme dhe atë si projekt kornizë.

Kontrolloni gjithashtu

Task Forca komunale për mbikëqyrjen e zhvillimit të procesit mësimorë në kushte të Pandemisë së koronavirusit në Komunën e Hanit të Elezit mbanë takimin e radhës

Në takimin të cilin e kryesoi nënkryetari i komunës së Hanit të Elezit Mallzum Qajani, ...