KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti me bashkëpunëtor vizitoi fshatin Ramjan për të parë punimet në ndërtimin e trotuarit

Kryetari Haliti me bashkëpunëtor vizitoi fshatin Ramjan për të parë punimet në ndërtimin e trotuarit

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira kanë vizituar fshatin Ramjan. Aty nga afër ata kanë parë punimet në ndërtimin e trotuarit në këtë fshat. Përndryshe banorët e Ramjanit kanë potencuar se ndërtimi i trotuarit rritë sigurinë e qytetarëve në trafik në veçanti të këmbësorëve.

Kontrolloni gjithashtu

Tri raste të reja me covid-19 në Malishevë

Sot janë regjistruar tri raste të reja me covid-19 në Komunën e Malishevës. Kjo është ...