Kryetari Haliti takoi 28 organizata përfituese të subvencioneve

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe drejtori për Kulturë, Rini e Sport, Valmir Sahiti, kanë pritur në takim përfaqësuesit e organizatave, shoqërive kulturo-artistike, klubeve sportive e të tjerë, të cilët janë përfitues të subvencioneve të drejtorisë së Kulturës. Kryetari Haliti, i ka përgëzuar organizatat për punën dhe rezultatet e treguara deri më tani dhe potencoi se komuna e Vitisë do të ofrojë përkrahjen e vazhdueshme për të gjithë, duke synuar progres dhe rritje të buxhetit për ta, në vitet në vijim.

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit të Komunës së Ferizajt

Sot është mbajtur mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit të Komunës së Ferizajt e …