Kryetari Haliti vizitoi  nga afër disa projekte

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti është interesuar për të parë nga afër disa projekte që janë duke u zhvilluar në territorin e kësaj komune. Me këtë rast ai nga afër përcolli punimet që janë në rregullimin e fushave sportive në Sllatinë të Poshtme dhe te Shushtë. Gjithashtu ai ka vizituar edhe punimet që po kryhen për asfaltimin e rrugës nga Lisi i madh nga rruga e Pozheranit deri tek Xhamia e Qytetit. Gjithashtu ai ka vizituar edhe punimet që po kryhen për asfaltimin e rrugës nga Lisi i madh nga rruga e Pozheranit deri tek Xhamia e Qytetit. Kryetari Haliti, shtoj se në gjithë komunën e Vitisë,  janë duke u realizuar punime të ndryshme dhe se priten të realizohen edhe shumë projekte të tjera të cilat janë në interes të qytetarëve të kësaj komune.

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë, natyra, pemë dhe rrugë

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit, ku …