Kryetari Haliti vizitoi punimet e ndryshme që po realizohen në mbarë territorin e komunës së Vitisë

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar sot punimet e ndryshme që po realizohen gjithandej territorit të kësaj komune. Ai tha se qeverisja lokale e Vitisë, po vazhdon me realizimin e projekteve të shumta  në fushat e ndryshme  dhe atë në çdo cep të  kësaj komune. Kjo sipas tij po bëhet me qëllim më të mirë të përmirësimit të jetës së qytetarëve vitias.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Ferizajt apelon qytetarët për respektimin e orarit të përdorimit të insekticideve

Pas vizitës tek bletari që posedon qindra zgjoje bletësh Rrahim Grainca komuna e Ferizajt ka …