Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti vizitoi punimet në ndërtimin e shkollës së re në Drobesh

Kryetari Haliti vizitoi punimet në ndërtimin e shkollës së re në Drobesh

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar punimet në ndërtimin e objektit të ri shkollor në fshatin Drobesh të Vitisë. Banorët e këtij lokaliteti po mirëpresin ndërtimin e kësaj shkolle pasi që po krijohen kushte më të mira për nxënësit dhe personelin arsimor. Ndërkaq Kryetari Haliti potencoi se kjo komunë po kujdesët në realizimin e projekteve në fushat e ndryshme me qëllim të krijimit të kushteve sa më të mira për të gjithë qytetarët e kësaj komune.

Kontrolloni gjithashtu

Zëvendësministri i Bujqësisë Bajram Kryeziu dhe Deputeti i Kuvendit të Kosovës Arbër Tolaj kanë vizituar komunën e Junikut

Kryetari i komunës së Junikut Agron Kuçi, ka mirëpritur Zëvendësministrin e Bujqësisë Bajram Kryeziu dhe ...