Haskuka

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka merr pjesë në aktivitete të ndryshme kulturore në 22-vjetorin e rënies së dëshmorëve të UÇK-së në Gorozhup

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka merr pjesë në aktivitete të ndryshme kulturore në 22-vjetorin e rënies së dëshmorëve të UÇK-së në Gorozhup.

Axhenda e aktiviteteve:

11:00 – Homazhe për nder të përvjetorit të rënies së dëshmorëve të UÇK-së në Gorozhup

12:00 – Vizitë në shkollën “Vëllezërit Frashëri” në fshatin Gorozhup

13:00 – Përurimi i sistemit të ujësjellësit në fshatin Gjonaj

14:00- Vizitë në shkollën fillore në fshatin Mazrek

14:30- Vizitë në shkollën fillore në fshatin Piranë

15:00- Vizitë në shkollën fillore në fshatin Krushë të Vogël

 

Për shkak të distancës nga qyteti, do të ketë transport të organizuar nga ana e Komunës. Nisja do të bëhet në ora 10:30 nga Shtëpia e Bardhë.

Kontrolloni gjithashtu

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik Ali Hadrit “Studime dhe kritikë historiografike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik …