Kryetari i Komunës së Rahovecit z. Smajl Latifi mbajti takimin e parë publik me qytetarë për këtë vit

Kryetari i Komunës së Rahovecit z. Smajl Latifi mbajti takimin e parë publik për gjashtë mujorin e parë të punës për këtë vit. Në praninë e qytetarëve të shumtë, ai paraqiti raportin gjashtë mujor të punës, raport ky që përmban punën dhe angazhimin e të gjitha zyreve të cilat funksionojnë në kuadër të zyrës së kryetarit, raportet gjashtë mujore të të gjitha drejtorive komunale, prioritetet, synimet dhe përpjekjet e komunës së Rahovecit për mbarëvajtjen e proceseve si dhe zhvillimin e projekteve të rëndësishme për qytetarët si dhe informatën rreth projekteve dhe aktiviteteve për gjashtë mujorin e parë të vitit 2022.

Në fund qytetetarët parashtruan pyetje dhe kërkesa për të cilat kryetari Latifi u dha përgjigje konkrete.

Kontrolloni gjithashtu

KPF në Junik mbajti takimin e radhës

Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Junikut i kryesuar nga Shpejtim …