Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa uron e zgjedhjen e deputetit të CDU-së si raportues për Kosovën
Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa uron e zgjedhjen e deputetit të CDU-së si raportues për Kosovën

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa uron e zgjedhjen e deputetit të CDU-së si raportues për Kosovën

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa me rastin e zgjedhjes së deputetit të CDU-së, Peter Beyer si raportues për Kosovën në Këshillin e Evropës ka dërguar telegram urimi. Sipas tij, zgjedhja e tij është lajm i mirë dhe tepër me rëndësi për popullin e Kosovës.  “Në vizitën e tij më 3 shtator të këtij viti në LDK, Beyer ka përsëritur zotimin e tij që ta mbështesë Kosovën në proceset e ardhshme. Lidhja Demokratike e Kosovës është e lumtur për bashkëpunimin që ka me partinë simotër CDU, prandaj jemi të bindur që edhe Beyer do të mbrojë interesat e shtetit tonë”, ka thënë ai

Kontrolloni gjithashtu

Partia e Punës në Britaninë e Madhe krijon një sfidë serioze dhe radikale për Partinë Konservatore

Partia e Punës në Britaninë e Madhe krijon një sfidë serioze dhe radikale për Partinë Konservatore

Zgjedhjet e përgjithshme në Britaninë e Madhe ofrojnë mundësi për disa ndryshime sizmike në arenën ...