kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Kryetari i Nismës, Fatmir Limaj thotë se Kosova përballet me një numër të madh të agjencive dhe bordeve
Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj thotë se Kosova përballet me një numër të madh të agjencive dhe bordeve

Kryetari i Nismës, Fatmir Limaj thotë se Kosova përballet me një numër të madh të agjencive dhe bordeve

Fatmir Limaj, kryetari i Nismës Socialdemokrate, ka thënë se Kosova përballet me një numër të madh të agjencive dhe bordeve të cilat i konsideron se janë ngarkesë për buxhetin. “Si kandidat për kryeministër dhe si Nismë Socialdemokrate vlerësojmë se urgjentisht duhet rishikuar organizimin dhe funksionimin e tyre. Ne vlerësojmë se duhet bërë një fuzionim të këtyre agjencive të cilat janë barrë për buxhetin e vendit, Vizioni im si kryeministër i Kosovës është riorganizimi dhe bashkimi i këtyre agjencive të cilat më shumë i kanë sjellë dëme sesa dobi vendit. Po ashtu Kosova ka një numër të panevojshëm të bordeve në ndërmarrjet publike”, ka shkruar Limaj.

Kontrolloni gjithashtu

21 vjet nga rënia e dëshmorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, mjekut të luftës dhe humanistit Dr. Lec Gradicës

21 vjet nga rënia e dëshmorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, mjekut të luftës dhe humanistit Dr. Lec Gradicës

Sot bëhen 21 vite nga rënia e mjekut dëshmor Lec Gradica. Për të nderuar veprimtarinë ...