Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Jashari ka ndarë 100 pako ushqimore për shoqatat e dala nga lufta në Skenderaj

Kryetari Jashari ka ndarë 100 pako ushqimore për shoqatat e dala nga lufta në Skenderaj

Kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari, ka ndarë 100 pako ushqimore për shoqatat e dala nga lufta në Skenderaj, të cilin e falënderouan për përkrahjen dhe mbështetjen që ka treguar gjatë pandemisë covid-19, ftojmë të gjithë kryetarët e komunave të Kosovës të ndjekin shembullin e Bekim Jasharit i cili çdo herë ka qenë pranë familjeve të dëshmorëve, invalidëve dhe veteranëve! Thuhet nga shoqata e dala nga lufta e U ÇK-së në Skenderaj.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I RADHËS I SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur takimin e radhës, ku kryetari i komunës ...