Kryetari Jashari ka takuar Drejtorin Menaxhues të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, Ekrem Hajdari

Kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari dhe nënkryetari Nuredin Lushtaku, në një takim që kanë pas me Drejtorin Menaxhues të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, Ekrem Hajdari dhe zëvendësdrejtoreshën Valbona Dibra, kanë diskutuar për bashkëpunim në mes të AKP-së dhe Komunës së Skenderajt. Kryetari Jashari ka thënë se ky takim ka shërbyer edhe për vazhdim të bashkëpunimit që është jashtëzakonisht i mirë, për gjetjen e zgjidhjeve më të mira në identifikimin e aseteve me rëndësi vitale për komunën e Skenderajt.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti vizitoi punimet në asfaltimin e rrugës Sllatinë e Epërme-Ramjan

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar punimet përgatitore që po zhvillohen në …