valamobile
akp deri me 1 prill
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Kryetari Jashari priti në takim Kryetarin e Komunës së Klinës

Kryetari Jashari priti në takim Kryetarin e Komunës së Klinës

Kryetari i Skenderajt Bekim Jashari, së bashku me nënkryetarin Nuredin Lushtaku priti në takim Kryetarin e Komunës së Klinës Zenun Elezaj. Pas takimit që zhvilluan në zyrën e Kryetarit Jashari, të dy Kryetarët takuan familjarë të Dëshmorëve. Kryetari i Skenderajt dhe Kryetari i Klinës në sallën e kuvendit komunal në Skenderaj, bashkëbiseduan me familjarë të Dëshmorëve të rënë me datë 14.12.1998 në kufi, për zhvendosjen e trupave të Dëshmorëve nga fshati Polac në Kompleksin e Dëshmorëve në Marinë. Kryetari Jashari i njoftoi familjarët për procesin e rivarrimit që ka filluar dhe është duke shkuar gjithçka sipas planit, bartja e Trupave të Dëshmorëve është duke u bërë me nderimet më të larta ushtarake dhe Shtetërore. Familjarët falënderuan Kryetarin Jashari, për këto informata dhe këtë iniciativë.

Kontrolloni gjithashtu

MINISTRI BYTYQI: KEMI PUNUAR PËRTEJ OBJEKTIVAVE TË MINISTRISË SË ARSIMIT

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), me mbështetje të GIZ-CDBE (Zhvillimi i Kapaciteteve në ...