KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Jashari priti në takim përfaqësues nga Telekomi i Kosovës

Kryetari Jashari priti në takim përfaqësues nga Telekomi i Kosovës

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, priti në takim përfaqësues nga Telekomi i Kosovës. Në këtë takim përfaqësuesit e Telekomit folën për mundësitë e shtrirjes së rrjetit kabllorë si dhe shërbimet që ofron Telekomi, të cilat sipas tyre do t’i shërbejnë qytetarëve të Komunës së Skenderajt për shërbime cilësore dhe efikase.

Kryetari Jashari, i falënderoi për bashkëpunimin duke theksuar se çdo bashkëpunim që është në interes të qytetarëve të Komunës së Skenderajt do të jet i mirëpritur.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Rahovecit ka bërë shpërndarjen e mekanizmave bujqësor

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit ka vazhduar procesin e ...