vipa
driloni com
Fillimi / Institucionet / Kryetari Jashari shpërndau dhjetë topa të futbollit dhuratë me rastin e stërvitjes së parë të KF ”Drenica”

Kryetari Jashari shpërndau dhjetë topa të futbollit dhuratë me rastin e stërvitjes së parë të KF ”Drenica”

Kryetari i komunës së Skenderajt  Bekim Jashari, për t’i parë nga afër aktivitetet e klubit, mori pjese gjatë stërvitjes së klubit të futbollit “Drenica”.

Me qëllim të mbështetjes dhe përkrahjes së Klubit me rastin e stërvitjes së parë, kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari, shpërndau dhjetë topa futbolli dhuratë për KF ”Drenica”.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Ferizajt vlerësohet si më e shpejta në reagimin për trajtimin e ankesave të qytetarëve për deponitë ilegale të mbeturinave

Trajtimi i deponive ilegale ishte tema kryesore që u diskutua në një takim në mes ...