Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Kryetari Jashari, uron fillimin e vitit të ri shkollorë
Bekim Jashari: Nexhmedin Spahiu pë mua është niveli ma i ultë i njeriut, i cili shpif për ditëlindjen e Legjendarit

Kryetari Jashari, uron fillimin e vitit të ri shkollorë

 

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, uron fillimin e vitit të ri shkollorë, kryetari Jasharindër të tjera është shprehuer: “Të nderuar udhëheqës të arsimit, drejtorë të shkollave, mësimdhënës dhe nxënës të Komunës së Skenderajt

Urime viti i ri shkollor 2019/2020!

Ju dëshiroj vit të suksesshëm, shumë kreativitet në punë,mësim, durim për të tejkaluar çdo vështirësi eventuale si dhe komunikim e bashkëpunim për më të mirën e arsimimit të brezave te rinj.

Gjithë të mirat dhe suksese të reja!”.

Kontrolloni gjithashtu

SHTABI EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK APELON QYTETARËT PËR KUJDES

Shtabi Emergjent komunal në Junik ka mbajtur takimin e radhës pas konfirmimit të rastit të ...