kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Kryetari Begaj dhe drejtori Thaçi, i uruan nxënësit dhe arsimtarët për fillimin e vitit të ri shkollor

Kryetari Begaj dhe drejtori Thaçi, i uruan nxënësit dhe arsimtarët për fillimin e vitit të ri shkollor

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i Drejtorisë për Arsim dhe Edukim, Blerim Thaçi, me rastin e fillimit të viti të ri shkollor 2019-2020, i kanë uruar të gjithë nxënësit dhe arsimtarët e Komunës së Malishevës, Ata gjithashtu, me rastin e fillimit të vitit shkollor, e kanë vizituar edhe SHFMU “Ibrahim Mazreku” në Malishevë. “Uroj që ky vit shkollor të jetë i suksesshëm, dhe të gjithë nxënësve dhe arsimtarëve, të shkollës suaj dhe të të gjitha shkollave në Komunën e Malishevës”, ka thënë kryetari Begaj, gjatë vizitës në SHFMU “Ibrahim Mazreku”, ku është takuar me nxënësit dhe arsimtarët e kësaj shkolle. Edhe drejtori i Drejtorisë për Arsim dhe Edukim në Komunën e Malishevës, Blerim Thaçi, i ka uruar të gjithë nxënësit, prindërit dhe arsimtarët për fillimin e vitit të ri shkollor. “Të nderuar prind. Të nderuar mësimdhënës. Të dashur nxënës. Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, Drejtoria për Arsim dhe Edukim iu uron përzemërsisht një vit të mbarë shkollor duke iu dëshiruar suksese të shumta në çdo hap mësimor. Suksesi i vitit shkollor kërkon angazhimin e njëmend të personelit arsimor, prindërve dhe nxënësve e gjithë shoqërisë sonë. Besojmë që do t’iu gëzohemi rezultateve sa më cilësore në procesin edukativo arsimor! Urime!”, thuhet në urimin e drejtorit Thaçi. Përndryshe, sipas drejtorit të DAE, Blerim Thaçi, mësimi ka filluar në të gjitha shkollat e Komunës së Malishevës, në të gjitha nivelet e arsimit. Sipas tij, në këtë vit shkollor, në klasën e parë janë regjistruar 65 nxënës me shumë, se në vitin paraprak.

Kontrolloni gjithashtu

Inspektorët komunalë në Skenderajt konfiskojnë produkte jo të sigurta për konsumatorin

Inspektorët komunalë të komunës së Skenderajt, në kuadër të aktivitetit të tyre, kanë kryer një ...