leoni

Kryetari Kastrati uron të gjithë besimtarët Islam me rastin e Kurban Bajramit

Kryetari i komunës së Malishevës Ekrem Kastrati, uron të gjithë besimtarët e besimit Islam me rastin e Kurban Bajramit, ai ndër të tjera tha: Të gjithë qytetarëve tanë dhe kombit shqiptar në përgjithësi, ju uroj përzemërsisht këtë festë të paqes, harmonisë dhe bashkëpunimit mes njëri-tjetrit.

Solidaritet, gëzim, shëndet dhe çdo të mirë tjetër paçin të gjithë qytetarët tanë, me theks të veçantë, bashkëqytetarët në mërgim. URIME!

Kontrolloni gjithashtu

Me Smirën Komuna e Vitisë filloi procesin e buxhetimit me pjesëmarrje

Komuna e Vitisë, ka mbajtur takimin e parë me banorët e fshatit Smirë lidhur me …