MIT KS
Fillimi / Lajmet / Kryetari Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur në takim ministrin e Mbrojtjes të Italisë, Lorenzo Guerini
Kryetari Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur në takim ministrin e Mbrojtjes të Italisë, Lorenzo Guerini

Kryetari Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur në takim ministrin e Mbrojtjes të Italisë, Lorenzo Guerini

Kryetari Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur të martën ministrin e Mbrojtjes të Italisë, Lorenzo Guerini, të cilin e ka falënderuar për rolin e Italisë në KFOR dhe në forcimin e paqes në përgjithësi në Kosovë dhe në rajon. “Jemi mirënjohës për kontributin e Italisë në KFOR dhe për përpjekjet e gjithanshme për të forcuar paqen në Kosovë”, është shprehur kryetari Thaçi. Duke folur për KFOR-in dhe komandantët italianë të forcës paqeruajtëse, si ka treguar se ka pasur bashkëpunim të shkëlqyer me gjeneralmajorin D’Addario dhe mirëpret mundësinë për të vazhduar këtë bashkëpunim me Gjeneralmajorin Risi”. Ndërsa ministri i Mbrojtjes së Italisë Lorenzo  Guerini është i shprehur i lumtur që Italia ka kontribuar për forcimin e paqes në Kosovë dhe në tërë rajonin e Ballkanit.

Kontrolloni gjithashtu

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka theksuar përkrahjen e fuqishme ...