MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kryetari Kuçi, është pritur në takim nga Ministri i Drejtësisë Selim Selim

Kryetari Kuçi, është pritur në takim nga Ministri i Drejtësisë Selim Selim

Kryetari i Komunës së Junikut Agron Kuçi, është pritur në takim nga Ministri i Drejtësisë Selim Selim, të cilin e njoftoj për zhvillimet në Komunën e Junikut, potencialet dhe sfidat që niveli lokal po kalon si pasojë e masave kufizuese shkaku i Pandemisë. Kryetari Kuçi kërkoj nga Ministri i Drejtësisë, implementimin e ligjit për Gjykatat e Kosovës, që do jetësonte themelimin dhe funksionalizimin e Gjykatës Themelore në komunën e Junikut, projekt që do të ofroj qasje më të lehtë në shërbimet e gjykatës së nivelit të parë për qytetarët e Junikut. Ministri i Drejtësisë Selim Selimi shprehi gatishmërinë në përkrahje të themelimit dhe funksionalizimit të këtij projekti dhe projekteve tjera që rrisin performancën në nivel lokal dhe njëherit lehtësojnë marrjen e shërbimeve për qytetar.

Kontrolloni gjithashtu

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief ...