driloni com
vipa
Fillimi / Institucionet / Kryetari Kuçi priti ne takim komandantin divizionit JRD-C

Kryetari Kuçi priti ne takim komandantin divizionit JRD-C

Kryetari i komunës së Junikut Agron Kuçi, priti në takim komandantin e divizionit JRD-C Kolonel Daniele Bajata, pjesë përbërëse e KFOR-it italian.

Në këtë takim u diskutua mbi sigurinë në vend dhe bashkëpunimin e ndërsjellët në mes të komunës së Junikut dhe KFOR-it Italian.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Ferizajt vlerësohet si më e shpejta në reagimin për trajtimin e ankesave të qytetarëve për deponitë ilegale të mbeturinave

Trajtimi i deponive ilegale ishte tema kryesore që u diskutua në një takim në mes ...