KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Kuçi takoi studentët e  Universitetit te Konstancës dhe Prishtinës

Kryetari Kuçi takoi studentët e  Universitetit te Konstancës dhe Prishtinës

Kryetari i komunës së Junikut z. Agron Kuçi ne ambientet e Gjimnazit, Kuvendi i Junikut, është takuar me studentët e Universitetit te Konstancës dhe te Prishtinës,  të cilët kishin ardhur për të studiuar florën dhe faunën e Kosovës, studentët i thanë kryetarit Kuçi se komuna e Junikut është e pasur me florë dhe faunë, dhe se për këtë qellim edhe kishin ardhur që të mbledhin sa më shumë të dhëna mbi këtë lëmi, ata e falënderuan kryetarin Kuçi për vizitën e bërë dhe të gjithë qytetarët e komunës së Junikut për mikpritjen e tyre.  Po ashtu edhe kryetari Kuçi i falënderoi studentët për punën e tyre dhe njëherit ju ofroj mbështetje në këtë drejtim me mundësit që ka komuna e Junikut.

Kontrolloni gjithashtu

KEK dhe FIEK zotohen për thellimin e bashkëpunimit

Në frymën e zhvillimit të një edukimi universitar sa më të afërt me industrinë, u.d. ...