KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi, ka vizituar punimet që po zhvillohen në kuadër të projektit “Renovimi i stacionit të autobusëve”

Kryetari Latifi, ka vizituar punimet që po zhvillohen në kuadër të projektit “Renovimi i stacionit të autobusëve”

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, bashkë me drejtorin e Ekonomisë, Zhvillmit dhe Turizmit Artan Asllani, vizituan punimet që po zhvillohen në kuadër të projektit: “Renovimi i stacionit të autobusëve” në Rahovec, i cili është bashkëfinancim i Komunës së Rahovecit dhe Ministrisë së Zhvillimit Rajonal dhe kap vlerën: 137,613.02 euro. Aktualisht është duke u punuar në fazën e parë që përfshin, rregullimin e të gjitha nyjeve sanitare brenda stacionit të autobusëve, fasadimi i brendshëm i objektit, rregullimi i çatisë, gjelbërim, asfaltimi dhe ndriçimi i hapësirës së jashtme të stacionit të autobusëve.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë falënderon sipërmarrësin Mevlud Bajram Zharku dhe kompaninë “Beton & MB” për aktivitetet e tyre humane në këtë komunë

Zëvendëskryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira në ...