Kryetari Smajl Latifi përkujton dëshmorët në 24 vjetorin e rënies së tyre: Xhelal Hajda, Selajdin Mullaabazi, Hamdi Hajrizi, Bektesh Haliti dhe Nezir Ymeri

Në 24 vjetorin e rënies në përballje me forcat pushtuese serbe, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi së bashku me bashkëpunëtor, veteranën dhe qytetarë të tjerë kanë nderuar kujtimin dhe veprën e pavdekshme ndër breza të heronjve Xhelal Hajda – Toni, Selajdin Mullabazi – Mici nga Rahoveci, Hamdi Hajrizi, Bektesh Haliti dhe Nezir Ymeri nga Vushtrria. Me këtë rast kryetari Latifi e ka vlerësuar lartë veprën e dëshmorëve për lirinë e atdheut, nderime dhe lavdi përjetësish.

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti liron nga detyra drejtorin Adnan Imeri, e falënderon për punën e tij

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, do të liroj sot nga detyra drejtorin e …