Kryetari Latifi, priti Ministrin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, z. Fikrim Damka

Kryetari i Komunës së Rahovecit, z. Smajl Latifi, priti Ministrin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, z. Fikrim Damka me bashkëpunëtorë. Gjatë takimit u pajtuan për mundësinë e bashkëfinancimit të projekteve kapitale në komunën e Rahovecit. Kryetari Latifi e cilësoi qasjen e ministrit dhe ekipit të tij si korrekte në raport me Komunën e Rahovecit.

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe Zyra Ovale

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Ferizajt apelon qytetarët për respektimin e orarit të përdorimit të insekticideve

Pas vizitës tek bletari që posedon qindra zgjoje bletësh Rrahim Grainca komuna e Ferizajt ka …