KRYETARI LATIFI PRITI NË TAKIM PJESËTARËT NGA AGJENCIA PËR INFORMIM DHE PRIVATËSI

Sot, Kryetari i Komunës së Rahovecit, z. Smajl Latifi me bashkëpunëtorë, priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjencisë për Informim dhe Privatësi, znj. Lumnije Demi dhe Driton Qyqalla – Udhëheqës i Divizionit për Raportim dhe Monitorim, me qëllim të promovimit të së drejtës për mbrojtjen e të dhënave personale dhe qasjes në dokumente publike në Komunën e Rahovecit. Kryetari Latifi, i siguroi për zbatimin e detyrimeve ligjore nga Komuna e Rahovecit, për mbrojtjen e të dhënave personale dhe qasjes në dokumente publike. Po ashtu, shprehu gatishmëri të menjëhershme për fillimin e hartimit të akteve nënligjore, të cilat rregullojnë mirëfunksionimin e mbrojtjes së të dhënave personale

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti takimin e parë publik për punën në gjashtë mujorin e parë të vitit 2024

Kryetari i Komunës së Rahovecit Smajl Latifi, sot, në praninë e shumë qytetarëve mbajti takimin …