kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi, si çdo të enjte edhe sot takoi qytetarët

Kryetari Latifi, si çdo të enjte edhe sot takoi qytetarët

Si çdo të enjte, Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, edhe sot i ka pritur palët në zyrën e punës, ku është njoftuar drejtpërdrejt nga qytetarët për hallet, problemet dhe nevojat që qytetarët kanë. Pritja e palëve, apo takimet e drejtpërdrejta me qytetarë mbahen çdo të enjte, nga ora 13:00.

Edhe sot, sikur edhe herëve tjera, Kryetari Latifi, përveç gatishmërisë për ti dëgjuar qytetarët për nevojat e tyre, në të gjitha raste ju ka ofruar mbështetjen e tij, apo ju ka dhënë këshillat dhe e udhëzimet e nevojshme, varësisht nga natyra e rasteve të paraqitura nga qytetarët.

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...