leoni

Kryetari Nura bënë homazhe pranë lapidarëve të vëllezërve Bytyqi në SHBA

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, gjatë vizitës që po e zhvillon në SHBA, ka bërë homazhe pranë Lapidarëve të vëllezërve Bytyqi, ai me këtë rast tha se, liria e popullit tonë ishte çmimi më i pallogaritshëm, tregon rasti i Vëllezërve Bytyqi, që lanë pas gjithë të mirat e kësaj jete që kishin arritur në Amerikë, për luftën e lavdishme çlirimtare të Kosovës dhe ardhmërinë e saj.

Lavdi trimërisë dhe sakrificës së heronjëve Mehmet, Agron dhe Yll Bytyqi!

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Agjencinë Kadastrale të Kosovës

Me qëllim të zbatimit të Ligjit për Kadastër dhe udhëzimeve që rrjedhin nga ky ligj, …