Kryetari Ramosaj ka nderuar dhe përkujtuar me respekt 28 Marsin e vitit 1989

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, me bashkëpunëtor kanë nderuar dhe përkujtuar me respekt 28 Marsin e vitit 1989, ku në demonstratat e organizuara në mbrojtje të identitetit tonë, ranë dëshmorë Ismet Qorraj, Sali Hadërgjonaj, Mujë Mehmeti dhe Agim Kukleci. Po atë ditë, u plagosën qindra njerëz dhe shumë demonstrues. Po ashtu është përkujtuar beteja te “Ura e Pozharit”, ku ranë dëshmorë Elez Geci dhe Maxhun Berisha.

Lavdi e përjetshme për të gjithë dëshmorët e rënë për liri!

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …