kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj ka pritur në një takim të veçantë Dr.Sc.Binak Beqaj

Kryetari Ramosaj ka pritur në një takim të veçantë Dr.Sc.Binak Beqaj

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, me bashkëpunëtorë ka pritur në një takim të veçantë Dr.Sc.Binak Beqaj, ku me këtë rast e përgëzoi për librin e radhës më titull ,,Nga planifikimi urban modern, drejtë planifikimit hapësinor të integruar’’.

Ky libër është një ndërë librat e parë nga fusha e urbanizmit dhe planifikimit hapësinor dhe si i tillë është në funksion të diturisë profesionale për palët e përfshira të interesit, në procesin e komplikuar të planifikimit dhe të rregullimit të territorit, ka thënë kryetari Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

Festivali Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019 do të mbahet me datat 28, 29 dhe 30 Dhjetor

Bordi i Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019, në Skenderaj në mbledhjen e mbajtur më ...