leoni

Kryetari Ramosaj nënshkruan buxhetin e Komunës për vitin 2024, në vlerë prej 13,508,082.00 €

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, së bashku me  drejtoreshën për Buxhet dhe Financa, znj. Dafina Cacaj, nënshkruan buxhetin e Komunës së Deçanit për vitin 2024, në vlerë prej 13,508,082.00 €, të miratuar dje në mbledhjen e rregullt të Kuvendit Komunal. Ky buxhet përfshinë shumë projekte të konceptit zhvillimor, të ecjes përpara të Komunës së Deçanit.

May be an image of 3 people, people studying, bureau, suit and office

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, me të cilët bisedoi për …