Bashkim Ramosaj

Kryetari Ramosaj uron qytetarët me rastin e Fiter Bajramit

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj uron të gjithë qytetarët me rastin e festës së Fiter Bajramit, ai ndër të tjera ka thënë:

Të dashur qytetarë të besimit Musliman

Në këtë ditë të veç̧antë, pas përfundimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, muajit të sakrificës, paqes e solidaritetit iu uroj festën e Fitër Bajramit. Uroj që çdo familje të ketë gëzim, begati, dashuri dhe gjitha të mirat në jetë. Uroj që kjo festë, të shënohet edhe duke i respektuar masat të cilat i kanë dhënë institucionet tona, për luftimin e pandemisë, prandaj, ashtu sikur deri më sot, edhe sot e tutje, duhet me sukses t’i zbatojmë këto rekomandime. Me fat Fitër Bajrami paçi, shëndet e lumturi!

Kryetari i Komunës së Deçanit

Bashkim Ramosaj

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Agjencinë Kadastrale të Kosovës

Me qëllim të zbatimit të Ligjit për Kadastër dhe udhëzimeve që rrjedhin nga ky ligj, …