Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / ShFD e UÇK-së dega në Pejë sot i përkujton bashkëluftetarët nga Lugu i Baranit, Podguri e Peja të rënë për liri
ShFD e UÇK-së dega në Pejë sot i përkujton bashkëluftetarët nga Lugu i Baranit, Podguri e Peja të rënë për liri

ShFD e UÇK-së dega në Pejë sot i përkujton bashkëluftetarët nga Lugu i Baranit, Podguri e Peja të rënë për liri

Shoqata e Familjeve të Dëshmorëve të UÇK-së dega në Pejë bënë të ditur se sot kujtohen bashkëluftetarët nga Lugu i Baranit, Podguri e Peja, që heroikisht dhanë jetën në ditët e fundit të luftës për liri. “Trimëria, guximi dhe vendosmëria për fitore e këtyre burrave, solli lajmin e mirë të lirisë pak javë me pas. Po ashtu, me nderim të lartë, kujtojmë të rënët në Lybeniq, nga familjet Hamzaj, Alimehaj dhe Gogaj, 22 vite më parë, ne fillet e rezistencës”, thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës njofton qytetarët e Kosovës, se një pjesë e rrugës rajonale R-115 Prizren ...