Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Sot në Kaçanik përkujtohen gjashtë dëshmorët e UÇK-së të rënë heroikisht 21 vite më parë
Sot në Kaçanik përkujtohen gjashtë dëshmorët e UÇK-së të rënë heroikisht 21 vite më parë

Sot në Kaçanik përkujtohen gjashtë dëshmorët e UÇK-së të rënë heroikisht 21 vite më parë

OVL e UÇK-së dega në Kaçanik, me rastin e 21 vjetorit sot përkujtohen dëshmorët e kombit që ranë më 25 maj 1999. Komandantin e kompanisë Nazmi Osmani, komandantin e skuadrës Avdulla Baftiu, Sadik Guri, Qemajl Guri, Shaqir Kuka dhe Sakip Hysa.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës njofton qytetarët e Kosovës, se një pjesë e rrugës rajonale R-115 Prizren ...