Kryetari i Republikës së Kosovës e ka dekoruar senatorin amerikan McCain me “Urdhrin e Lirisë”

Kryetari i Republikës së Kosovës e ka dekoruar senatorin amerikan McCain me “Urdhrin e Lirisë”

Kryetari i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi e ka dekoruar senatorin amerikan John McCain me medaljen “Urdhri i Lirisë”. Thaçi tha me këtë rast se McCain u bërë zëri i qytetarëve të Kosovës atëherë kur nuk kishte zë për ta. Ndërsa senatori John McCain tha se SHBA do të mbetet aleat i fortë i Kosovës dhe do të punojnë që ky vend të mbetet demokratik dhe i bukur ashtu sikur që është tani. Ai është shprehur se është shumë i nderuar me medaljen e dhënë nga kryetari Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …