Fillimi / Institucionet / Kryetari Svarqa ka pritur në një takim aktorët ferizajas

Kryetari Svarqa ka pritur në një takim aktorët ferizajas

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Muharrem Svarqa i shoqëruar edhe nga drejtori i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Naim Ferati, kanë pritur në një takim aktorët  ferizajas si dhe drejtuesit e tetarit të qytetit “Adriana Abdullahu”.

Në këtë takim janë diskutuar çështje të shumta, për problemet dhe vështirësitë me të cilët përballen aktorët ferizajas, por edhe drejtuesit e teatrit të qytetit.

Me këtë rast kryetari Svarqa, ka premtuar se Komuna e Ferizajt, do të bëjë gjithçka që është e mundur në mënyrë që t’ju del në ndihmë aktorëve ferizajas për shkak të asaj se Ferizaj, njihet si qytete i kulturës.

Nga ana tjetër artistët i janë shprehur mirënjohës kryetarit Svarqa, për pritjen e bërë dhe kanë premtuar se do të japin maksimumin e tyre në mënyrë që Ferizaj të ecë para si qytet i artit dhe i  kulturës. Aktorët ferizajas janë angazhuar me një projekt për gjashtë muaj në teatrin e qytetit “Adriana Abdullahu” me qëllim të realizmit të planit të punës për teatrit e qytetit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj, priti në takim Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Likaj

Në kuadër të vizitave në të gjitha qytetet e Kosovës, Ministri i Arsimit Shkencës dhe ...