Bashkim Ramosaj

Kryetarit Ramosaj uron të gjithë besimtarët e besimit Islam me rastin e festës së Kurban Bajramit

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, i ka uruar të gjithë besimtarët e besimit Islam me rastin e festës së Kurban Bajramit. Ai ndër të tjera tha: Qytetarë të nderuar të komunës së Deçanit. Virtyti ynë i veçantë është solidariteti me ata që janë në nevojë për neve. Kjo u dëshmua e po dëshmohet edhe në ditët e sotshme. Në këtë natë që simbolizon edhe sakrificën dhe dëshmon shpirtin solidar më lejoni të bëjë një urim për të gjithë shqiptarët e besimit Islam.

Me fat Kurban Bajrami.

Me respekt Bashkim Ramosaj. Thuhet në urimin e kryetarit Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Jemi të gatshëm për bashkëpunim me komunën e Tetovës

Kryetari i komunës Vitisë, Sokol Haliti dhe kryesuesi i kuvendit komunal, Bekim Azizi kanë pritur …